Oh inimesed, ostke elu endale. Kas endal imelik ei ole kaameraga/telefoniga mööda linna joosta ja valesti parkivaid autosid pildistada? Või oodake vähemalt autojuht ära ja juhtige ta tähelepanu probleemile. Aga ei, seda te ei julge, selmet panete jooksu, topite pildi kuskile üles ja taote rusikaga vastu rinda, et oi ma olen kõva mees!
Sellelt konkreetselt pildilt nähtub, et VW pole ainuke valestiparkija. Nendel kohtadel pargivad absoluutselt kõik. Lisaks seaduse silmis pole see ka keelatud ju, kuna need kohad ei ole liikluskorraldusvahendid, vaid kaubanduskeskuse omalooming. Samamoodi on ka Maxima nn pereparkla kohad. Kunagi ühe Maxima ees parkisin ka auto sellele nn pereparkla kohale, tuldi noomima. Selgitasin siis noomijale ilusti, et pereauto koht, eks? Jah. Nii- Skoda Superb on pereauto? On. Nii ja milles probleem? Natuke mõtlemist ja probleemi ei olnudki rohkem. Samamoodi ka siin.
Selleks, et leida vaimukaid pilte parematest ja kehvematest parkijatest ei pea üldsegi muideks telefoniga mööda linna jooksma. Internet levitab neid täitsa loomulikul teel.
VW viimase pildi osas on väga tore näha, et inimesel on väga põhjalikud teadmised CO2 andmetest ja parkla omanike omavolilistest näilistest regulatsioonidest. Teinekord tasub ehk meeled valla lasta ja mitte nii väga numbritele mõelda, elada hetkes ja nautida olukorra irooniat.
Antiopel paistab olevat tüüpiline inimene keda kohtab eestis parklates. Perekoht poe ees ikka tähendab ikka seda et saaks lastega autost turvaliselt välja. Hakata mingit õigust taga nõudma on ikka küll matslik.
Teema mitte millestki. Kui koht vaba siis panen enda auto kah ilma igasuguste süümekateta sellele rohelisele kohale (tavaliselt satun touaregide ja kajennide vahele). Pargin alati seisva mootoriga - co2 eraldus=0g :-)
Kui on tegemist poe eramaaga sii ei ole see omalooming vaid selle ettevõtte ärimudelile vastav regulatsioon. Sinu ainuke õigus on MUJAL poodide juures parkida, seal kus dzunglielanikud oodatud on, kui teiste poekülastajate arvelt laiamise lõpetad!
MUL ON ÕIGUS JA JÄÄB ÜLEGI! OLEN ILGELT KAVAL! KÕIK ÜLEJÄÄNUD PARKIJAD ON LOLLID!
Kui nii siis nautige siin oma 15 min parkimisgeeniuse kuulsust ja kõvatage edasi...
Aga tule teinekord keelama siis. Ei, selle asemel sa kõvatad foorumis. :) Nagu tüüpiline eestlane ikka.
See "perekoht" on Maxima omaalgatus ja mitte mingit seaduslikku nõuet sel kohal pole. Parkida võib sinna igaüks, pere suurus on suhteline mõiste. Ka kaks inimest on pere.
Lisaks, et sinusugune ka aru saaks- valdav enamus ajast ma käin poes koos lastega, niiet mökitada pole nagu sul eriti midagi rohkem.
Ise ju mõned postid tagasi kõvatasid maksima parklas, siis polnud lastest juttugi.eks see rohkem sinna harituse alla käib.näiteks soomes suurte poodide ees toimib pereparkla asi väga hästi. Eks siin meil käibki üks ärapanemine üksteisele.
AntiOpel meil ilmsel mees, kellel pesapallikurikas autos ja kõva füüsiline kontakt lõpetab ilusa päeva. Temasugused ongi need, kes eeskirju täitvate arvelt oma elu "parendavad"...?
Poksima sellistega ei hakka ja foorum on just paras koht teile enda imetlemiseks!
Ja, kui parklas laiamas näen ja kiire pole siis ära muretse - küll ma siis ka ütlen...
Aga küsimus nüüd- kas kuskil on öeldud, et seal ei tohi parkida? Igasugused lõvikonservi söönud netihiirod, ala eurotont jms, võiks natuke mõelda, enne lärtsumist. Vaba koht on, siis parkigu seal, kes tahes- kellelgi pole alust vigiseda sel teemal seni, kuni pole seaduslikku alust selleks.
Ja ei, mul ei ole vajadust end liikluses välja elada, selleks on muud kohad. Samuti ei näe vajadust ka kurika kaasa tassimisel. Saan enda kaitsmisega ka ilma selleta hakkama vajadusel.
Aga eks igaühele oma ilmselgelt.
Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.
FOORUMI REEGLID
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
1. Foorumis on KEELATUD:
a. Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
b. Otsene reklaam
c. Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
d. Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
e. Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
f. Teemast mööda rääkimine
g. Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
h. Võõra inimese pärisnime all esinemine
i. Sõnumite ja teemade kordamine
2. Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
3. Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
4. Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
5. Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
6. Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.